Voor gemeenten

Na vele projecten in verschillende stadsdelen in Amsterdam, wat o.a. een fotoreportage voor het ministerie VWS opleverde, is er nu ook belangstelling uit het buitenland voor onze manier van werken.

Na duizenden audits in winkels, en even zovele adviesgesprekken met ondernemers, en het leveren van honderden oprijplaten op maat, kunnen wij laten weten wat wel werkt en wat niet, en hoe je projecten op financieel gezonde wijze kunt aanpakken, zodat er winst wordt geleverd. Voor alle betrokkenen.

Stadsdeelvoorzitter mw. Van Pinxteren met alleskunner Ton Blans van de adviesraad Amsterdam Centrum Drempelvrij bij het Ijscuipje op de Heiligeweg
Stadsdeelvoorzitter mw. Van Pinxteren met alleskunner Ton Blans van de adviesraad Amsterdam Centrum Drempelvrij bij het Ijscuipje op de Heiligeweg

 

Winkeltoegankelijkheid is een thema op het snijvlak van diverse beleidsterreinen. Economische zaken, WMO, Openbare Ruimte en de Zorg. Daarnaast is er de samenwerking met de ondernemers en winkeliers.

Na diverse jaren ervaring in winkelstraten in de hoofdstad – klein, groot, met verkeer of zonder, in het centrum of juist een met buurtwinkels – hebben wij de expertise in huis om goed advies te geven.

meer dan vis 2We werken niet alleen samen met diverse betrokken ambtenaren en de winkeliers maar ook met de lokale WMO-raad of gehandicaptenadviesraad, de grootste doelgroep die onder het thema winkeltoegankelijkheid valt.

Wij leveren oprijplaten en ook advies over winkelinrichting, omgang met klanten. Rolstoelgebruikers, leveranciers, klanten met kinderwagen – iedereen heeft baat bij toegankelijkheid. Bewustwording is belangrijk. Ook informeren wij winkels over bijvoorbeeld hulp- en geleidehonden.

Wilt u meer informatie, neem dan contact op.

Winkeltoegankelijkheid Nederland is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nr. 34207277 en is onderdeel van Koala Creative Solutions.

Winkels met deze raamsticker zijn toegankelijk en (indien van toepassing) hebben een oprit
Winkels met deze raamsticker zijn toegankelijk en (indien van toepassing) hebben een oprit
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s