service bordjes toegankelijkheid bestellen

Het materiaal is 3mm dibond (aluminium). Bijbehorende standaard om het servicebordje te plaatsen op de toonbank of te monteren op een wand is gemaakt van massief karton. De standaard kost 3 euro en wordt per besteld aantal (50 stuks) meegeleverd.

De prijs voor A6 bordjes is 12,50 euro en A5 bordjes 15 euro.
Prijzen zijn incl. btw en incl verzending.

Wie kan de bordjes bestellen?

  • Ondernemersverenigingen
  • Winkelketens
  • Lokale gehandicaptenadviesraden

Bestel eenvoudig door te kiezen voor klein of groot formaat (A6 of A5), kleur blauw of groen en met of zonder standaard. Het totaalbedrag kunt u overmaken op INGB0004560852   t.n.v. Koala Creative Solutions (Winkeltoegankelijkheid Nederland is een handelsmerk van Koala Creative Solutions) o.v.v. servicebordjes winkels. Gehandicaptenadviesraden ontvangen de korting van 25% binnen 2 weken op hun rekening.

Wij hanteren een adviesverkoopprijs voor de bordjes voor alle klanten en bieden de bordjes met korting* (25%) aan aan lokale belangenbehartigers die veelal werken met vrijwilligers, zodat zij een extraatje hebben om bijvoorbeeld de jaarlijkse lunch of ander uitje te bekostigen. Wij moedigen lokale organisaties aan de bordjes af te nemen en ze te verkopen in hun eigen gemeente aan winkels die absoluut winkeltoegankelijkheid hoog op de agenda hebben staan. Zij zijn tenslotte de klanten in de winkels van het dorp of de stad.
Wilt u meer dan 200 bordjes bestellen informeer dan via winkeltoegankelijkheid@gmail.com naar de mogelijkheden.