Uncategorized

Eindejaarsdromen

xmas streetDit jaar is voorbij gevlogen. Er is veel in gang gezet, de wielen draaien om maar even een gepaste metafoor te gebruiken.

Onze facebookambitie hebben we bijgesteld, maar met een beetje decemberwarmte halen we toch nog de 1500 in deze Maand van het Winkelen.

Het project in de Kalverstraat heeft winkeltoegankelijkheid op de kaart gezet. We krijgen regelmatig verzoeken om advies of oprijplaten. En het beste effect is geweest dat we bij vele gesprekken met ondernemers die we hadden na het Kalverstraat project, ondernemers wisten direct waar we mee bezig zijn.

Ook is er samenwerking opgestart met reisorganisaties, diverse gemeentelijke diensten en bedrijven. Nieuw in 2015 is dat we ook toegankelijkheidsadvies- en producten voor webshops aan kunnen bieden. We werken hiervoor samen met verschillende organisaties en gespecialiseerde adviesbureaus.

Iedereen bedankt voor uw vragen, tips, opmerkingen en andere bijdragen. Blijf ons volgen, ook in 2015. We wensen iedereen gezonde en gezellige dagen!

Op onze facebookpagina een foto album van mooie momenten 2014. Kijk op Facebook WTN!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s