uw verhalen

Open deur – deur open?

open deur

 

Het begin van een nieuw jaar geeft altijd weer energie, hoop, frisse blik vooruit en meer van die positieve gedachten. Bij ons wel, in ieder geval. Nieuwe ronden, nieuwe kansen en volle kracht vooruit. Onze ambities zijn groot, we willen 10.000 Vind-ik-leuks voor de FB-pagina, er staan een paar grote projecten op de agenda. Zoveel winkels, zoveel entrees.

En bij een entree denken wij toch in de meeste gevallen aan een deur.
En daar zijn ze dan: de open deuren. Wij nodigen u uit te reageren via de blog of facebook om uw meest hilarische, grappige of trieste ‘open deur’ met ons te delen. De meest gehoorde tijdens ons werk is bij winkels met een behoorlijke drempel/opstap – zeg minimaal 10 cm –

Afbeelding

Er komen hier nooit klanten in een rolstoel.” !?

Eh, tja, hoe zou dat komen, denkt u? Een andere veel gehoorde open deur is, “oh maar als er iemand in een rolstoel komt zetten we wel eerst even alles opzij”. Een gemiste kans, vinden wij.Wat is uw ‘open deur’ verhaal? Laat het ons weten en geef ook aan of u bij voorbeeld een hond bij u heeft, in een rolstoel zit, doof of blind bent. Wellicht worden uw ‘open deuren’ omgezet in ‘eye openers’.  Het is zelden een kwestie van onwil. Het is vaak onwetendheid. We kijken uit naar uw moment!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s